Welkom bij loon- en verhuurbedrijf

A. VAN HAGE B.V.



WAT WIJ DOEN

A. van Hage BV is opgericht in 1993. Momenteel is het team van vaste medewerkers van het bedrijf 6 man sterk. Ons bedrijf heeft een uitgebreid machinepark voor agrarisch loonwerk, machineverhuur en aannemerij van diverse werken. Het bedrijf is lid van de Cumela - GVZHN en is VCA* gecertificeerd.

AGRARISCH LOONWERK

Ook zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van agrarische loonwerkzaamheden. Te weten: strooien van meststoffen met een breedstrooier, egaliseren met een lasergestuurde kilverbak, maaiwerkzaamheden met zijklepelmaaier en armklepelmaaier, slootreinigen door middel van herdermaaikorf, baggerwerkzaamheden, rotoreggen, frezen, moren en gelijktijdig inzaaien. Water of gier uitrijden door middel van vacuumtank.

TERREININRICHTING EN TUIN AANLEG

Voor de inrichting van uw terrein of voor de aanleg van uw tuin kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben de kennis in huis voor de aanleg van groen en waterpartijen, het aanleggen van gazons, het maken van schuttingen en beschoeiingen en het aanbrengen van (sier)bestrating, stelconplaten, keerwanden etc.



VOORBEELD PROJECTEN


Agrarisch Loonwerk

Wij kunnen verschillen werkzaamheden voor u verzorgen. Zoals mest uitrijden, kilveren, maai- en slootwerk, baggeren, moren en inzaaien of frezen en rotoreggen. Indien u andere wensen heeft neem dan contact met ons op.

Lees meer

Terreininrichting en tuinaanleg

Wij kunnen diverse projecten voor u verzorgen op basis van regiewerk of aannemen: Aanleg van groen en waterpartijen, aanbrengen van verhardingen, leveren van materialen, t.w. zand, grond, puin, platen etc. Voor onderhoud van eerdergenoemde kunt u tevens bij ons terecht.

Lees meer

Machineverhuur en Grondverzet

Voor de verhuur van machines beschikken wij over een uitgebreid en jong machinepark met diverse werktuigen en aanbouwdelen. Mobiele graafmachines, Rups graafmachines en Traktoren met diverse werktuigen. Heeft u wensen die hier niet vermeld staan, neem dan contact met ons op.

Lees meer



ONS MACHINEPARK

Onze machine park bestaat uit diverse mobiele graaf machines 18T, diverse maten midigravers (7,5 T, 5,5T en 3,5T en 1T), traktor met 16, 14, 5m3 kippers, traktor met kilverbak, traktor met waterwagen (5500 ltr, 12000 ltr), traktor met rolbezem, frees, klepelmaaier, rotoreg, moor, zaaicombinatie en dieplader. Bij de graafmachines, welke uitgerust zijn met draaikantelstuk inclusief grijparm, kunnen ook diverse bakken, prikkers, sorteergrijpers, lepels, mechanische bandenklem, hydr. stenenklem, verlengmast, herderbak, baggerbak geleverd worden. De graafmachines en traktoren kunnen worden uitgerust met een overdrukcabine.

WIJ GAAN ELKE UITDAGING AAN!

Bezoekadres:
Loosterweg 45A
2215 TM Voorhout

Bereikbaar via:
0622398086